Karí z růžičkové kapusty

60 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
40 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a dusíme ji na oleji, až zesklovatí. Přidáme karí koření, papriku, bobkový list, hřebíček a růžičkovou kapustu. Za stálého míchání vše dusíme asi 10 minut.
  • 2
    Oloupané brambory nakrájíme na kostičky a spolu s protlakem je přidáme ke kapustě. Podlijeme vývarem (nebo vodou) a zvolna dodusíme.
  • 3
    Když je kapusta měkká, odstraníme bobkové listy a hřebíček a pokrm podle chuti přisolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.