Kaše z tresky
45 min.
Ingredience
- 5lžicCibule
- 4kusyVejce slepičí
- 4kusyBrambory
- 1lžícePetržel - nať
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 500gramůFilé z aljašské tresky
- 2lžíceOlej stolní
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
10 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Filé z tresky a oloupané, na kostičky nakrájené brambory vaříme ve vodě doměkka. Potom vodu scedíme.
- 2V pánvi na oleji necháme zesklovatět nastrouhanou cibuli, přidáme uvařené rybí maso, brambory, na plátky nakrájená vařená vejce, petrželku, pepř a sůl. Dobře promícháme a zahřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.