Kaštanová nádivka s parmskou šunkou

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
9 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli očistíme a nahrubo nasekáme. Parmskou šunku nakrájíme na proužky a pažitku nasekáme najemno.
  • 2
    V kastrole rozpálíme máslo a orestujeme na něm cibuli, parmskou šunku a pažitku.
  • 3
    Takto orestovanou směs vložíme do nerezové mísy, přidáme na kostky nakrájené kaštany, strouhanku a kaštanové pyré. Vše důkladně promícháme.
  • 4
    Nakonec osolíme, přidáme vejce, muškátový oříšek a pepř a ještě jednou promícháme.
  • 5
    Nádivku uložíme na 12 hodiny do chladničky a poté jí můžeme použít k plnění.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.