Katův šleh s bramborákem

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
786 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
37 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
9 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. Opečeme spolu s cibulí nakrájenou najemno na olivovém oleji. Zalijeme sladkokyselou omáčkou a kečupem, přidáme nakrájenou kapií a oloupanými a nakrájenými rajčaty. Osolíme a opepříme podle chuti.
  • 2
    Nyní si připravíme bramboráky – brambory oloupeme, nastrouháme a smícháme s utřeným stroužkem česneku, s vejcem, moukou, přidáme kmín a majoránku. Je-li směs příliš hustá, přidáme mléko. Bramboráky smažíme na oleji dozlatova.
  • 3
    Kuřecí směs podáváme s bramboráky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.