Kaviár z lilků

50 min.
Ruská federace

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
115 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
9 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté lilky posypeme částí soli a necháme 20 minut "vypotit". Poté je otřeme papírovou utěrkou, opečeme je v troubě, oloupeme a umeleme (nebo jemně nasekáme).
  • 2
    Na oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme připravené lilky, pepř, zbylou sůl a ocet. Dusíme, dokud se přebytečná voda nevydusí.
  • 3
    Hotový pokrm po vychladnutí upravíme na mísu, ozdobíme dílky rajčat a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.