Kaviár z lilků
50 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
115 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
9 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omyté lilky posypeme částí soli a necháme 20 minut "vypotit". Poté je otřeme papírovou utěrkou, opečeme je v troubě, oloupeme a umeleme (nebo jemně nasekáme).
- 2Na oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme připravené lilky, pepř, zbylou sůl a ocet. Dusíme, dokud se přebytečná voda nevydusí.
- 3Hotový pokrm po vychladnutí upravíme na mísu, ozdobíme dílky rajčat a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.