Kebab v hliněném hrnci
80 min.
Ingredience
- 80gramůCibule
- 50gramůMáslo čerstvé
- 150gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 300gramůBrambory
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200gramůMrkev kořen
- 500gramůSkopová kýta
- 2stroužkyČesnek
- 300mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
26 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na osmaženou cibulku přidáme na kostky pokrájené maso, hrubě strouhanou cibuli, utřený česnek, pokrájenou mrkev a brambory. Promícháme, osolíme opepříme, podlijeme 300 ml vody a vaříme do změknutí.
- 2Do uvařené směsi vmícháme hrášek a necháme prohřát.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.