Kebab z pánve

30 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
542 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
37 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Kapii podélně rozřízneme, zbavíme jádřinců, opláchneme pod studenou vodou a nakrájíme na proužky. Česnek oloupeme a nasekáme na jemno. Pažitku opláchneme studenou vodou a nakrájíme na jemno.
  • 2
    Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na menší kostičky, opepříme a osolíme.
  • 3
    V pánvi rozpálíme olej, zpěníme na něm nakrájenou cibuli, přidáme maso a zprudka ho ze všech stran opečeme dozlatova. Pak zmírníme oheň a za stálého míchání přilijeme rajčatový protlak, přidáme nakrájené kapie a česnek. Když maso změkne, přimícháme nasekanou pažitku,vše důkladně promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.