Kebab z pánve
30 min.
Ingredience
- 750gramůVepřová kýta
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusCibule
- 4lžíceProtlak rajčatový
- 1kusKapie
- 5stroužkůČesnek
- 2hrstiPažitka
- 5lžicOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
542 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
37 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Kapii podélně rozřízneme, zbavíme jádřinců, opláchneme pod studenou vodou a nakrájíme na proužky. Česnek oloupeme a nasekáme na jemno. Pažitku opláchneme studenou vodou a nakrájíme na jemno.
- 2Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na menší kostičky, opepříme a osolíme.
- 3V pánvi rozpálíme olej, zpěníme na něm nakrájenou cibuli, přidáme maso a zprudka ho ze všech stran opečeme dozlatova. Pak zmírníme oheň a za stálého míchání přilijeme rajčatový protlak, přidáme nakrájené kapie a česnek. Když maso změkne, přimícháme nasekanou pažitku,vše důkladně promícháme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.