Kebab z tresky a krevet

21 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
14 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
145 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Větvičky rozmarýnu otrháme, konce seřízneme do špičky. Na větvičky napícháme střídavě kousky tresky a krevety, vložíme do mísy a zalijeme marinádou. Tu smícháme z oleje, prolisovaného česneku, citronové šťávy, soli a pepře. Necháme hodinu marinovat. Uleželé kebaby rozložíme na gril a za pravidelného otáčení grilujeme 6 minut. Podáváme s plátky citronu na listech rukoly.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.