Kebab z tresky a krevet
21 min.
Ingredience
- 100gramůRukola
- 50gramůRozmarýn čerstvý
- 400gramůTreska aljašská
- 400gramůKrevety tygří - loupané
- 40mililitrůOlej olivový
- 2stroužkyČesnek
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 8gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 1kusCitrony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
14 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
145 mg
Postup přípravy
- 1Větvičky rozmarýnu otrháme, konce seřízneme do špičky. Na větvičky napícháme střídavě kousky tresky a krevety, vložíme do mísy a zalijeme marinádou. Tu smícháme z oleje, prolisovaného česneku, citronové šťávy, soli a pepře. Necháme hodinu marinovat. Uleželé kebaby rozložíme na gril a za pravidelného otáčení grilujeme 6 minut. Podáváme s plátky citronu na listech rukoly.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.