Kedgeree

55 min.
Indie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
304 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
4 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby dáme do velké hluboké pánve, přelijeme vodou a zvolna vaříme 15 minut. Ryby přendáme na talíř a necháme vychladnout. Tekutinu, ve které se ryby vařily, přecedíme a dolijeme 2 hrnky vody.
  • 2
    V kastrolu rozpálíme olej, přidáme cibuli a opékáme ji 3 minuty. Přidáme koření a rýži a za stálého míchání prohřejeme. Rýži přelijeme tekutinou, v níž se vařily ryby a dusíme 20 minut doměkka. Ryby zbavíme kůže a kostí, rozebereme na kousky a přimícháme do rýže. Podle chuti osolíme a opepříme. Uvařené vejce oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Kedgeree rozdělíme na talíře, ozdobíme vejcem a petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.