Kefte s octem
55 min.
Ingredience
- 350gramůCibule
- 10gramůMáslo čerstvé
- 20mililitrůOcet kvasný lihový
- 5gramůPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 500gramůHovězí maso mleté
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1kusŽemle tuková
- 400mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
9 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Navlhčenou žemli, pepř, sůl a nadrobno pokrájenou cibuli dobře promícháme s mletým masem.
- 2Z masové směsi vytvarujeme menší kuličky, které obalíme v hladké mouce.
- 3Cibuli pokrájenou na kolečka osmažíme na másle, přilijeme 400ml vody a necháme vařit.
- 4Přidáme masové kuličky a vaříme 15 minut. Hotové osolíme a okyselíme octem dle chuti.
- 5Podáváme posypané sekanou petrželí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.