Kefte s octem

55 min.
Turecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
9 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Navlhčenou žemli, pepř, sůl a nadrobno pokrájenou cibuli dobře promícháme s mletým masem.
  • 2
    Z masové směsi vytvarujeme menší kuličky, které obalíme v hladké mouce.
  • 3
    Cibuli pokrájenou na kolečka osmažíme na másle, přilijeme 400ml vody a necháme vařit.
  • 4
    Přidáme masové kuličky a vaříme 15 minut. Hotové osolíme a okyselíme octem dle chuti.
  • 5
    Podáváme posypané sekanou petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.