Klobásy s brokolicí

55 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
34 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
4 g
Cukr
136 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Klobásy na povrchu propícháme vidličkou a dáme do pánve. Zalijeme 2 cm studené vody a necháme vařit 20 minut. V případě potřeby dolijeme teplou vodu.
  • 2
    Větší hrnec naplníme vodou, osolíme ji a uvedeme k varu. Brokolici rozdělenou na růžičky v ní necháme vařit 5 minut, poté vodu slijeme a brokolici dáme stranou.
  • 3
    Olivový olej necháme rozehřát na pánvi a opečeme na něm klobásy dozlatova. Přidáme pokrájenu šalotku, česnek a chilli. Smažíme 4 minuty, pak přilijeme vývar a citrónovou šťávu.
  • 4
    Za vyšší teploty necháme vývar zredukovat na polovinu. Přidáme brokolici a pokrájené olivy, promícháme a necháme prohřát.
  • 5
    Ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.