Klobásy s kapustou

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
877 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
51 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
14 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě do měkka. Omytou kapustu nakrájíme na proužky, oloupanou cibuli pokrájíme na kostičky.
  • 2
    V kastrole rozehřejeme 2 lžíce oleje a osmahneme na něm cibuli. Přidáme kapustu, podusíme ji za stálého míchání asi 8 minut, poté ji osolíme a opepříme. Přidáme protlak, promícháme a ještě chvíli dusíme. Přilijeme vývar, povaříme 10 minut.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme zbylý olej a opečeme na něm klobásy.
  • 4
    Ještě teplé brambory smícháme s nasekanou petrželkou. Na talíře rozdělíme klobásy, kapustu a brambory. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.