Knedlíčková polévka

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
28 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
532 mg
Cukr
157 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso osolíme a vytvarujeme z něj malé kuličky. Obalíme je v hladké mouce a osmažíme na přepuštěném másle. Kuličky vložíme do vařícího vývaru a vaříme je asi 30 minut.
  • 2
    Před koncem vaření přidáme těstoviny, oloupaný, nasekaný česnek, opepříme a vše dovaříme doměkka.
  • 3
    Nakonec do polévky vlijeme rozšlehané vejce a necháme přejít varem.
  • 4
    Před podáváním polévku posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.