Knedlíčky z jater nebo sleziny

25 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
82 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
5 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
99 mg
Cukr
219 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce utřeme se sádlem a trochou strouhané housky. Mírně opepříme, přidáme špetku majoránky, česnek utřený se solí. Poté přidáme jemně namletá játra a přibližně 3 lžíce strouhané housky zvlhčené mastným vývarem.
  • 2
    Směs řádně rozmícháme a necháme chvíli odstát, aby nám zhoustla.
  • 3
    Po zhoustnutí budeme tvořit malé knedlíčky, které rovnou vhazujeme do vývaru.
  • 4
    Knedlíčky vaříme 8 - 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.