Koblížky z odpalovaného těsta s tofu

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
34 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
3 g
Cukr
558 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve připravíme těsto: do rendlíku dáme vařit 2 dl vody se 2 špetkami soli a 50 g másla. Jakmile začne voda vřít, vsypeme mouku a za stálého míchání vaříme do doby, kdy už se nebude lepit těsto ani na vařečku, ani na stěny rendlíku. Rendlík odstavíme z plotny, když bude těsto trochu vychladlé, postupně vmícháme 5 vajec. Dochutíme solí, pepřem, vmícháme omytou, drobně pokrájenou petrželku a na malé kostičky nakrájený tofu sýr.
  • 2
    Ve woku rozpálíme olej. Lžicí vykrajujeme těsto, pomocí druhé lžíce ho formujeme na malé oválky a vkládáme do rozpáleného tuku. Smažíme z každé strany do zlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.