Kokosová rýže s rybím ragú

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
639 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
28 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou rýži vsypeme do osolené vroucí vody a povaříme asi 18 minut.
  • 2
    Rybí vývar povaříme se smetanou a vínem 5 minut. Vmícháme meruňkovou marmeládu, osolíme, opepříme a okořeníme kari kořením. Do omáčky vložíme očištěné, na nudličky nakrájené papriky a povaříme je 5 minut.
  • 3
    Omyté a osušené filé z tresky osolíme, pokapeme citronovou šťávou a naporcujeme. Opékáme na rozpáleném oleji po každé straně 3 minuty. Potom filé vložíme do omáčky.
  • 4
    Kokos nasucho opražíme a vmícháme do rýže. Rýži rozdělíme na talíře a přidáme i filé s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.