Koktejlový předkrm z mořských plodů

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
402 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
32 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Humra a chobotnici nakrájíme na malé kousky a dáme do misky. Oloupaný celer spolu s hruškami a grepy nakrájíme na malé kousky, které vložíme do misky k mořským plodům. Vše pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, přidáme kari koření, worcester a dobře promícháme.
  • 2
    Majonézu metlou prošleháme s ostrým kečupem, smícháme spolu s vyšlehanou šlehačkou a spojíme se směsí v misce. Ještě jednou vše důkladně promícháme a koktejl vložíme do lednice.
  • 3
    Před podáváním dobře vychlazený koktejl porcujeme do širokých koktejlových, anebo šampaňských sklenic.
  • 4
    Ozdobíme tenkými proužky sterilizované kapie a lístky petrželové natě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.