Koláč s bramborami a hovězím masem

60 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
419 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
31 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpustíme máslo a opečeme na něm nadrobno nakrájenou cibulku. Když cibulka zčervená, přidáme k ní na malé kostičky nakrájené a očištěné brambory a opékáme do změknutí. Pak přimícháme uvařené hovězí maso, osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželku, zamícháme a zalijeme rozšlehanými vejci.
  • 2
    Na máslem vymaštěný plech nalijeme směs a ve vyhřáté troubě pečeme 15 minut do zčervenání.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.