Koláč s jarní zeleninou
65 min.

Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaPetržel - nať
- 4kusyRajčata
- 1kusCuketa
- 10kusůŽampiony čerstvé
- 1špetkaSůl
- 25gramůMáslo čerstvé
- 4kusyListové těsto
- 300mililitrůMléko polotučné
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
- 3stroužkyČesnek
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1347 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
84 g
Sacharidy
120 g
Vláknina
11 g
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Rozválíme listové těsto a dáme do vymazané formy.
- 2Bešamel si připravíme z másla, mouky a mléka. Osolíme a opepříme, přidáme petrželku a dáme ho na těsto.
- 3Rajčata, cuketu, žampiony a česnek nakrájíme na plátky. Zeleninu klademe střídavě na vrstvu s bešamelem.
- 4Pečeme v předehřáté troubě a před dokončením koláč posypeme sýrem. Ozdobíme petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.