Koňské maso na česneku
110 min.
Ingredience
- 1000gramůKoňské maso
- 500gramůCibule
- 8stroužkůČesnek
- 50gramůStrouhanka
- 700mililitrůHovězí vývar základní
- 8gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 3gramyKmín celý
- 20gramůPaprika mletá sladká
- 300gramůChléb konzumní
- 80mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
556 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
23 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Koňské maso nejlépe z kýty nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, jednu cibuli na plátky a rozebereme na kroužky, česnek prolisujeme.
- 2V hrnci rozpálíme olej, přisypeme drobnou cibuli, osmažíme, přidáme maso, orestujeme, osolíme, opepříme, okmínujeme, přidáme polovinu česneku, podusíme chvíli ve vlastní šťávě, podlijeme vývarem a dusíme zvolna téměř doměkka. Posypeme mletou paprikou, zahustíme strouhankou, přidáme druhou polovinu česneku a dodusíme.
- 3Podáváme s chlebem a porce posypeme kroužky cibule.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.