Kopaničářský guláš
80 min.

Ingredience
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 800gramůHovězí maso přední
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 200gramůLečo sterilované
- 3kusyBrambory
- 5kusůFeferony
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 2kusyCibule
- 2stroužkyČesnek
- 1lžíceProtlak rajčatový
- 100gramůSádlo syrové
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
626 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
40 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kousky. Na sádle osmahneme oloupanou, jemně pokrájenou cibuli, zpěníme na ní mletou papriku, přidáme protlak, podlijeme trochou vody, vložíme maso, feferonku a česnek. Osolíme a dusíme pod pokličkou do poloměkka.
- 2Potom přidáme oloupané, na kousky rozkrájené brambory, lečo a dusíme do měkka.
- 3Podáváme s chlebem nebo s bílým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.