Kopaničářský guláš

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
626 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
40 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky. Na sádle osmahneme oloupanou, jemně pokrájenou cibuli, zpěníme na ní mletou papriku, přidáme protlak, podlijeme trochou vody, vložíme maso, feferonku a česnek. Osolíme a dusíme pod pokličkou do poloměkka.
  • 2
    Potom přidáme oloupané, na kousky rozkrájené brambory, lečo a dusíme do měkka.
  • 3
    Podáváme s chlebem nebo s bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.