Koprová omáčka s hořčicí

22 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
42 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
255 mg
Cukr
465 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vajíčka uvaříme natvrdo, žloutky rozdrobíme a smícháme s nasekanými sardelovými řezy, hořčicí a 1 lžící octa.
  • 2
    Poté postupně po kapkách přidáváme bodlákový olej a šleháme, dokud nevznikne hustý krém. Vmícháme nasekané bylinky, dochutíme solí a pepřem. Dle chuti můžeme přidat zbylý ocet.
  • 3
    Omáčka je vhodná k masu, zejména ke studené pečeni.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.