Kořeněná hermelínová pomazánka
8 min.
Ingredience
- 600gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 80gramůMáslo čerstvé
- 1kusCibule
- 2špetkyKmín mletý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžícePažitka
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžícePetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
606 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
51 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
642 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno, petrželovou nať a pažitku jemně nasekáme.
- 2V míse rozetřeme máslo s hermelínem na krém. Přimícháme cibuli, pažitku, sůl a koření a dobře promícháme. V servírovací míse podáváme pomazánku posypanou petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.