Kořeněná křenová polévka

50 min.
Rakousko
Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
81 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
740 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z oloupaného celeru, omytého libečku, pepře, hřebíčku, máty, meduňky, soli a vody uvaříme čirý vývar a polévku scedíme.
  • 2
    V sójovém mléce rozmícháme mouku, směs vmícháme do horké polévky a povaříme 10 minut. Během vaření polévku občas promícháme.
  • 3
    Jemně nastrouhaný křen osmahneme na troše másla. Hrnec s polévkou odstavíme z plotny a přimícháme křen.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.