Kořeněné karbanátky s mrkví

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
10 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do větší mísy dáme mleté hovězí libové maso, nastrouhanou mrkev, nasekané čerstvé houby, 1 cibuli nadrobno, rajčatový protlak, vejce, prolisovaný česnek a koření. Důkladně promícháme a prohněteme, aby vznikla kompaktní hmota. Přisypeme strouhanku a vmícháme, aby směs nelepila. Vytvoříme 4 kulaté placky = karbanátky, které ogrilujeme 8 minut z každé strany. Můžeme servírovat v housce nebo se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.