Kořeněné kuře

60 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
706 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
54 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný česnek rozmačkáme s 3/4 bazalky. Přidáme piniové oříšky a roztlučeme je. Vmícháme 2 lžíce oleje, sůl a pepř.
  • 2
    Omyté kuře naporcujeme, osolíme a opepříme. Každou porci potřeme připravenou směsí a narovnáme vedle sebe do olejem vymazané zapékací mísy. Pečeme ve středně vyhřáte troubě asi 40 minut, během pečení maso několikrát obrátíme.
  • 3
    Oloupaná rajčata zbavíme semínek a pokrájíme na kostky. Kuře posypeme zbylou bazalkou a kostkami rajčat.
  • 4
    Podáváme s rýží, těstovinami nebo s hranolky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.