Kořeněné kuřecí steaky na víně

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
273 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
13 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
174 mg
Cukr
177 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá kuřecí prsa nakrájíme na 4 silnější plátky, osolíme, opepříme a protkneme oloupanými stroužky česneku. Maso opečeme na pánvi na oleji a vyjmeme.
  • 2
    Do výpeku přidáme máslo, mouku, kari a chilli koření a vše krátce osmahneme. Přilijeme bílé víno a chvíli povaříme. Nakonec šťávu podle chuti osolíme a procedíme na maso.
  • 3
    Steaky upravíme na talíře a ozdobíme na tuku osmahnutými plátky mandlí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.