Kořeněné mexické vepřové kotlety s ananasovou salsou s limetkou

40 min.
Mexiko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
11 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z kotlet nejprve odstraníme přebytečný tuk a zbývající tuk pomocí nůžek prostříháme.
  • 2
    Marinádu připravíme smícháním prolisovaného česneku, sušeného oregana, mletého kmínu, mletého koriandru, pepře, skořice, octa, pomerančové šťávy, medu a oleje. Maso v marinádě důkladně obalíme, zakryjeme a necháme 4hodiny v chladu odpočinout.
  • 3
    Poté grilujeme na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím cca 8-10min po každé straně. Ochutíme solí a pepřem a ihned podáváme s ananasovou salsou s limetkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.