Kořeněné plátky rostbífu
33 min.

Ingredience
- 6kusůCibule červená
- 200mililitrůRajčatová šťáva
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kilogramHovězí roštěnka vys. peč.
- 2stroužkyČesnek
- 250mililitrůOlej olivový
- 0,5šálekTymián čerstvý
- 0,5šálekOregano čerstvé
- 0,5lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 0,5šálekBazalka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1323 kcal
Bílkoviny
79 g
Tuky
99 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cibuli a česnek oloupeme, jemně nasekáme. Omyté a osušené bylinky nasekáme na jemno. Vše smícháme s olivovým olejem a rajskou šťávou. Osolíme, opepříme, přidáme worcester.
- 2Maso nakrájíme na velmi tenké plátky, protáhneme je marinádou, rozložíme do zapékací mísy a pečeme v předehřáté troubě na 180°C 8 minut na střední liště.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.