Kořeněné tagliatelle s parmezánem

20 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
729 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
28 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
2 g
Cukr
228 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Sýr nastrouháme. Petržel opláchneme a nasekáme nadrobno.
  • 2
    Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě, poté slijeme a necháme okapat.
  • 3
    Olej rozpálíme a osmažíme na něm do zezlátnutí česnek. Přidáme máslo, které necháme rozpustit, poté odstavíme pánev z plotny, vmícháme petrželku. Osolíme a opepříme čerstvě rozdrceným pepřem. Přimícháme spolu se sýrem do uvařených těstovin a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.