Kořeněný dušený špenát

40 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
153 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
8 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme a na rozpáleném oleji osmahneme dozlatova. Přidáme česnek utřený se solí a zázvorem. Poté vmícháme nasekanou feferonku, špenát a všechny ostatní ingredience.
  • 2
    Důkladně promícháme a na mírném ohni dusíme doměkka.
  • 3
    Horké koření [39441]:
  • 4
    Koriandr, kardamom a kmín nasucho upražíme na pánvi. Vložíme do hmoždíře, přidáme ostatní suroviny a roztlučeme. Uchováme v uzavřené sklenici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.