Kořeněný smažený kapr
50 min.
Ingredience
- 1500gramůKapr obecný
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 6lžicStrouhanka
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2stroužkyČesnek
- 200mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaOregano sušené
- 0,5lžičkaMajoránka
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
673 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
50 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
467 mg
Cukr
594 mg
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené porce kapra potřeme prolisovaným česnekem, osolíme a necháme asi 30 minut odležet.
- 2Potom maso obalíme v hladké mouce smíchané s mletou paprikou, v rozšlehaných vejcích a ve strouhance smíchané s oreganem a majoránkou.
- 3Porce po obou stranách smažíme na pánvi na rozehřátém oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.