Kořeněný vepřový bok na grilu

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
698 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
70 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
96 mg
Cukr
35 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý bůček nakrájíme na porce. Utřeme česnek se solí a drceným kmínem, přidáme oregano, zakapeme olejem.
  • 2
    Porce masa naklepeme a potřeme připravenou směsí. Necháme chvíli odležet.
  • 3
    Maso grilujeme zvolna na předehřátém roštu po obou stranách asi 10 minut. Upečený bůček osolíme solí, smíchanou s paprikou, pepřem a chilli kořením.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.