Koroptev na jablečném víně

60 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
613 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
20 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Koroptev naporcujeme, osolíme, opepříme, vložíme do pánve na rozpálený olej a osmažíme ze všech stran. Poté ji vyjmeme, do pánve přidáme kostičky sádla a rozškvaříme. Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev strouháme nahrubo, tymián, oregano, petrželku posekáme. K sádlu přisypeme cibuli, mrkev, osmahneme, přisypeme mouku a orestujeme. Vlijeme víno, přimícháme bylinky, bobkový list, mletý muškát, vrátíme do pánve koroptev a dusíme do měkka.
  • 2
    Před podáváním ze šťávy vyjmeme bobkový list.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.