Koroptev na olivách

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
72 g
Tuky
17 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
623 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Koroptve omyjeme, osušíme a zevnitř potřeme solí a pepřem. Šalvěj omyjeme, lístky otrháme a vložíme do břišní dutiny koroptví.
  • 2
    Koroptve po povrchu osolíme, obalíme plátky šunky převážeme kuchyňskou nití.
  • 3
    Olej rozehřejeme a koroptve ze všech stran osmažíme dozlatova. Přilijeme víno.
  • 4
    Játra z koroptví omyjeme, nadrobno nasekáme a s olivami přidáme k masu. Přilijeme vývar a dusíme asi 30 minut doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.