Kotlety na hořčici

50 min.
Evropa
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
460 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
29 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
112 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety u kosti nařízneme, lehce naklepeme a osolíme.
  • 2
    V pánvi rozpálíme tuk, kotlety před vložením do tuku potřeme utřeným česnekem a posypeme majoránkou. Nyní vložíme do rozpáleného tuku a pečeme po obou stranách asi 4 minuty. Smažené kotlety vyjmeme, do šťávy v pánvi vmícháme čtyři lžíce pikantní hořčice, mletý pepř, necháme prohřát a odstavíme.
  • 3
    Kotlety naservírujeme na talíře a přelijeme hořčicovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.