Kotlety na hořčici
50 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 10gramůMajoránka
- 50gramůTuk
- 4lžíceHořčice
- 3stroužkyČesnek
- 1kilogramVepřové kotlety
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
460 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
29 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
112 mg
Postup přípravy
- 1Kotlety u kosti nařízneme, lehce naklepeme a osolíme.
- 2V pánvi rozpálíme tuk, kotlety před vložením do tuku potřeme utřeným česnekem a posypeme majoránkou. Nyní vložíme do rozpáleného tuku a pečeme po obou stranách asi 4 minuty. Smažené kotlety vyjmeme, do šťávy v pánvi vmícháme čtyři lžíce pikantní hořčice, mletý pepř, necháme prohřát a odstavíme.
- 3Kotlety naservírujeme na talíře a přelijeme hořčicovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.