Kotlík z řezů mořského jazyka
30 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 10gramůPetržel kudrnka
- 10gramůSalát hlávkový
- 40mililitrůOlej olivový
- 300gramůMořský jazyk
- 10gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 10gramůPaprika mletá sladká
- 250mililitrůVývar rybí
- 150gramůBrambory
- 60gramůPaprika červená
- 5gramůJíška instantní
- 2stroužkyČesnek
- 500gramůChléb konzumní
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1063 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
28 g
Sacharidy
147 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Kulatý chléb rozřízneme napůl, těsto vydlabeme, aby vznikla větší kapsa.
- 2Na pánvi rozpálíme olej, přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět a přídáme rybí filety, které jsme pokrájeli na kostičky. Zasypeme solí, pepřem a mletou paprikou. Krátce orestujeme a jakmile maso pustí šťávu, podlijeme vývarem. Přidáme prolisovaný česnek, očištěné a na kostičky nakrájené brambory, červenou papriku pokrájenou na slabé nudličky. Vaříme asi 12 minut a zahustíme jíškou. Do chlebové kapsy vložíme list salátu, vlijeme porci rybího pokrmu, posypeme posekanou petrželkou a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.