Kotlík z řezů mořského jazyka

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1063 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
28 g
Sacharidy
147 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kulatý chléb rozřízneme napůl, těsto vydlabeme, aby vznikla větší kapsa.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej, přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět a přídáme rybí filety, které jsme pokrájeli na kostičky. Zasypeme solí, pepřem a mletou paprikou. Krátce orestujeme a jakmile maso pustí šťávu, podlijeme vývarem. Přidáme prolisovaný česnek, očištěné a na kostičky nakrájené brambory, červenou papriku pokrájenou na slabé nudličky. Vaříme asi 12 minut a zahustíme jíškou. Do chlebové kapsy vložíme list salátu, vlijeme porci rybího pokrmu, posypeme posekanou petrželkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.