Kotlíková polévka

60 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
28 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na sádle zpěníme cibuli nadrobno, přidáme papriku, krátce orestujeme a vložíme na kostky nakrájené maso a prolisovaný česnek. Maso krátce orestujeme, potom podlijeme sklenkou vody, osolíme a zakryté necháme dusit na mírném ohni. Když je maso poloměkké přidáme zeleninu nakrájenou na kostičky, přilijeme 1.3 litru vody a necháme dovařit doměkka. Opepříme, dosolíme a podáváme se zakysanou smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.