Krab s broskvemi

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
694 kcal
Bílkoviny
91 g
Tuky
20 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kraba omyjeme a dáme do hrnce, zalijeme vodou tak, aby byl ponořená.
  • 2
    Přidáme pokrájenou mrkev, cibuli, bylinky a víno. Osolíme a opepříme. Uvedeme k varu a vaříme 10 minut. Poté odstavíme z plamene a necháme vystydnout.
  • 3
    Obereme maso z vařeného kraba.
  • 4
    Broskve oloupeme, vypeckujeme a pokrájíme na drobné kousky, které rozmačkáme vidličkou.
  • 5
    Pyré smícháme s krabím masem, osolíme část směsi ochutíme tabascem, část paprikou a zakysanou smetanou.
  • 6
    Krabí krunýř vyplníme nejprve jednou, poté druhu směsí a poprášíme paprikou.
  • 7
    Necháme dobře vychladit a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.