Krab s broskvemi
45 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 150mililitrůVíno bílé
- 1000gramůKrab
- 120gramůBroskve
- 6mililitrůTabasco
- 3špetkyPaprika mletá sladká
- 150mililitrůZakysaná smetana
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 60gramůMrkev kořen
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
694 kcal
Bílkoviny
91 g
Tuky
20 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Kraba omyjeme a dáme do hrnce, zalijeme vodou tak, aby byl ponořená.
- 2Přidáme pokrájenou mrkev, cibuli, bylinky a víno. Osolíme a opepříme. Uvedeme k varu a vaříme 10 minut. Poté odstavíme z plamene a necháme vystydnout.
- 3Obereme maso z vařeného kraba.
- 4Broskve oloupeme, vypeckujeme a pokrájíme na drobné kousky, které rozmačkáme vidličkou.
- 5Pyré smícháme s krabím masem, osolíme část směsi ochutíme tabascem, část paprikou a zakysanou smetanou.
- 6Krabí krunýř vyplníme nejprve jednou, poté druhu směsí a poprášíme paprikou.
- 7Necháme dobře vychladit a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.