Krabí krémová polévka

25 min.
Francie
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
12 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
897 mg
Cukr
405 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli s mrkví nakrájíme nahrubo. Na pánvi rozpustíme 2 lžíce másla, přisypeme mrkev s cibulí, přidáme pokrájenou petrželovou nať, snítku tymiánu, bobkový list, vše krátce orestujeme. Podlijeme koňakem a vínem a ještě pár minut podusíme. Zeleninu z pánve přelijeme do hrnce, přidáme krabí maso, rýži, zalijeme vývarem a vaříme 10 minut.
  • 2
    Do polévky vmícháme lžíci másla, vyndáme bobkový list a polévku rozmixujeme. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Podáváme v polévkové míse.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.