Krabí maso zapečené s rajčaty a žampiony

40 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
9 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krabí maso částečně rozmrazíme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou a podusíme 3 minuty. Scedíme, necháme okapat. Cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno, podusíme v pánvi na másle, přisypeme plátky žampionů, orestujeme, přidáme scezená rajčata a 5 minut podusíme. Osolíme, opepříme, přidáme krabí maso, rajčatovou omáčku, krátce podusíme a odstavíme.
  • 2
    Směs rozdělíme do malých zapékacích misek, posypeme petrželkou, strouhankou a 10 minut zapékáme v silně rozehřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.