Krabí maso zapečené s rajčaty a žampiony
40 min.
Ingredience
- 400gramůKrabí maso mražené
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 100gramůCibule
- 150mililitrůVoda pitná
- 30gramůPetržel - nať
- 50mililitrůOmáčka rajčatová
- 40gramůStrouhanka
- 8gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 40gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
9 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Krabí maso částečně rozmrazíme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou a podusíme 3 minuty. Scedíme, necháme okapat. Cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno, podusíme v pánvi na másle, přisypeme plátky žampionů, orestujeme, přidáme scezená rajčata a 5 minut podusíme. Osolíme, opepříme, přidáme krabí maso, rajčatovou omáčku, krátce podusíme a odstavíme.
- 2Směs rozdělíme do malých zapékacích misek, posypeme petrželkou, strouhankou a 10 minut zapékáme v silně rozehřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.