Krabí ravioli s liškami
60 min.
Ingredience
- Na náplň
- 150gramůBrambory
- 150gramůKrab nakládaný
- 2lžíceOlej olivový extra panenský
- 10gramůPetržel - nať
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř bílý
- Na omáčku
- 200gramůLišky čerstvé
- 10gramůTymián čerstvý
- 2lžíceOlej olivový extra panenský
- 2stroužkyČesnek
- Na těsto
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 5gramůSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 300gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
15 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
4 g
Cukr
332 mg
Postup přípravy
- 1Zaděláme těsto, a když je hladké, zabalíme ho do průhledné fólie
- 2a necháme 30 minut odpočinout. Brambory uvaříme doměkka.
- 3Brambory oloupeme a rozmačkáme, přidáme scezené krabí maso, nadrobno nasekanou petrželku, olej a ochutíme špetkou soli a bílým pepřem. Směs lehce promícháme.
- 4Z těsta vyválíme plát a vytvoříme ravioli. Houby podusíme na pánvi s olejem a česnekem a ochutíme lístky tymiánu.
- 5Ravioli uvaříme, krátce ohřejeme na pánvi s omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.