Krabí ravioli s liškami

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
15 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
4 g
Cukr
332 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zaděláme těsto, a když je hladké, zabalíme ho do průhledné fólie
  • 2
    a necháme 30 minut odpočinout. Brambory uvaříme doměkka.
  • 3
    Brambory oloupeme a rozmačkáme, přidáme scezené krabí maso, nadrobno nasekanou petrželku, olej a ochutíme špetkou soli a bílým pepřem. Směs lehce promícháme.
  • 4
    Z těsta vyválíme plát a vytvoříme ravioli. Houby podusíme na pánvi s olejem a česnekem a ochutíme lístky tymiánu.
  • 5
    Ravioli uvaříme, krátce ohřejeme na pánvi s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.