Králičí hřbet po maltsku

85 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
556 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
26 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme, omyjeme, nasekáme na kusy, osolíme, opepříme a pomalu
  • 2
    na tuku opečeme. Přidáme kostky mrkve, celeru, kolečka cibule a pórku a podusíme, po 10 minutách přidáme plátky česneku, protlak, bílé víno, ocet, vývar, bobkový list, lžíci másla a necháme zakryté 45 minut dusit. Hotové maso vyndáme, šťávu scedíme a přimícháme do ní lžíci hořčice a dokořeníme solí a pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.