Králičí ragú po milánsku
85 min.
Ingredience
- 15dekagramůSlanina vepřová
- 120gramůCibule
- 200gramůCeler řapíkatý
- 250mililitrůVývar z hovězích kostí
- 1stroužekČesnek
- 3gramyŠalvěj sušená
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 5gramůSkořice celá
- 800gramůKrálík
- 2lžíceProtlak rajčatový
- 40mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
735 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
46 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cibuli, slaninu i celer pokrájíme na drobno. Králíka omyjeme, očistíme, vykostíme a rozkrájíme na kousky.
- 2Na oleji osmažíme nakrájenou slaninu, cibuli a celer. Vše vyndáme a odložíme stranou. Maso vložíme do základu, za občasného míchání osmažíme. Zalijeme vývarem, přidáme rajský protlak, šalvěj, drcený česnek, osolíme, opepříme, přidáme skořici, vrátíme zpět slaninu s celerem a dusíme 50 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.