Králičí ragú po milánsku

85 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
735 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
46 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli, slaninu i celer pokrájíme na drobno. Králíka omyjeme, očistíme, vykostíme a rozkrájíme na kousky.
  • 2
    Na oleji osmažíme nakrájenou slaninu, cibuli a celer. Vše vyndáme a odložíme stranou. Maso vložíme do základu, za občasného míchání osmažíme. Zalijeme vývarem, přidáme rajský protlak, šalvěj, drcený česnek, osolíme, opepříme, přidáme skořici, vrátíme zpět slaninu s celerem a dusíme 50 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.