Králík na paprikách

90 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
818 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
64 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králíka naporcujeme, osolíme, opepříme. Do hrnce dáme rozehřát máslo s olejem, maso na něm zprudka orestujeme.
  • 2
    Oloupeme a pokrájíme nadrobno cibuli, bazalku, česnek, papriku a rajčata, přidáme k masu, podlijeme vínem, trochou vody, přikryjeme poklicí a necháme vařit, dokud maso nezměkne. Potom přidáme olivy a necháme vařit dalších 10 minut.
  • 3
    Servírujeme porci králíka přelitou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.