Králík na tymiánu

80 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
572 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
23 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králíka očistíme, omyjeme a rozsekáme na porce. Ty následně osolíme, opepříme a na oleji osmažíme.
  • 2
    Poté maso vyndáme a uchováme v teple. Na výpeku zpěníme cibuli pokrájenou cibuli, drcený česnek, zaprášíme moukou, osmahneme. Vrátíme maso, přidáme protlak, tymián, vlijeme vývar a v rozehřáté troubě upečeme do měkka, podle potřeby podléváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.