Králík na tymiánu
80 min.
Ingredience
- 250gramůCibule
- 3stroužkyČesnek
- 3gramyTymián čerstvý
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 200mililitrůVývar drůbeží
- 15gramůPetržel - nať
- 3lžíceOlej olivový
- 800gramůKrálík
- 4lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
572 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
23 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Králíka očistíme, omyjeme a rozsekáme na porce. Ty následně osolíme, opepříme a na oleji osmažíme.
- 2Poté maso vyndáme a uchováme v teple. Na výpeku zpěníme cibuli pokrájenou cibuli, drcený česnek, zaprášíme moukou, osmahneme. Vrátíme maso, přidáme protlak, tymián, vlijeme vývar a v rozehřáté troubě upečeme do měkka, podle potřeby podléváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.