Králík po břeclavsku

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
359 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
19 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
780 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králičí stehna nařízneme podél kosti, osolíme, opepříme a na rozpáleném tuku osmažíme. Osmažená stehna vyndáme a uchováme v teple.
  • 2
    Ve výpeku zesklovatíme jemně pokrájenou šalotku, nakrájený řapíkatý celer, na kostky nakrájenou mrkev, bobkový list, rozmarýn, drcený česnek. Vrátíme maso, vlijeme červené víno a dusíme zakryté doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.