Králík po čínsku
40 min.
Ingredience
- 1lžíceSolamyl - bramborový škrob
- 800gramůKráličí maso
- 1kusVejce slepičí
- 1lžíceKari koření
- 2lžíceOmáčka sójová
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 150mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
654 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
50 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
663 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěné králičí maso vykostíme, nakrájíme na nudličky a vsypeme do mísy. Přidáme vejce, škrobovou moučku, kari koření, sójovou omáčku, oloupanou, nasekanou cibuli a česnek utřený se solí. Dobře promícháme a necháme do druhého dne v chladu odležet. Nudličky králičího masa zvolna smažíme na pánvi na oleji dozlatova. Během smažení maso mícháme a oddělujeme od sebe. Vhodnou přílohou je dušená nebo vařená rýže.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.