Krémové kari s lilkem

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
103 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
6 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V robotu zpracujeme nahrubo nasekanou cibuli, nasekaný zázvor, kari koření a korinadr až vytvoříme pastu.
  • 2
    Lilky nakrájíme na větší kousky a asi 5min orestujeme v hrnci na rozpáleném oleji dohněda. Vyjmeme, na oleji opečeme cibulovou pastu a pár minut prohříváme. Vrátíme do hrnce lilek, přidáme jogurt a podlijeme 400ml vroucí vody. Promícháme a 10-15minut zvolna provaříme. Ochutíme solí a pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.