Křepelky na olivách

45 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
27 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
921 mg
Cukr
50 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olivy vypeckujeme, křepelky osolíme, opepříme, poklademe plátky slaniny, omotáme nití (aby slanina držela), křepelky vložíme do pánve s rozehřátým olejem a osmažíme ze všech stran. Přidáme prolisovaný česnek, rozpůlené olivy a osmahneme. Podlijeme vodou a dusíme do měkka.
  • 2
    Odstraníme nit, křepelky upravíme na talíře, přelijeme vydušenou šťávou s olivami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.